Smart att använda en parasollfot med hjul

Att ha en parasollfot med hjul är smart, särskilt om du har en stor parasoll! Med en parasollfot med hjul så kan du enkelt flytta ditt parasoll dit du vill ha den, utan att behöva bära, släpa, slita eller dra! Idag är det ju ganska vanligt att ha rejäla parasoller ute på altanen, uteplatsen eller i trädgården. För att den ska stå stadigt så är det ett måste med en bra parasollfot. Dessa i sig kan vara rätt tunga, eftersom de just ska vara stadiga! Därför är det bra att välja en modell med hjul! Då är det bara att rulla den på plats!

Hitta parasollfötter med hjul

Om du är på jakt efter en parasollfot med hjul eller ett parasoll eller båda delarna, så kan du hitta det hos Hultarps. Hos dem finns det stora och små parasoller, riktbara parasoller, runda och fyrkantiga parasoller så väl som att de har en hel del inom parasollfötter. De har dels parasollfot med hjul, dels sådana utan. Väljer du en tyngre parasollfot så är den nästan alltid utrustad med hjul så att du ska kunna flytta på den på enkelt sätt.

Hitta det du behöver för uteplatsen

Utöver att Hultarps har parasoll och parasollfot, så har de även ett brett sortiment av utemöbler. Det gör att du hos dem kan hitta allt du behöver för att göra just din uteplats så bekväm som möjligt. De har allt från stolar, bord och lounge grupper till paviljonger, relaxmöbler och hammockar. Sedan har de även ett sortiment av innemöbler om du även har behov av det.